> Thuis in hypotheken

Wij heten niet voor niets Zorgeloos Wonen

Bij Zorgeloos Wonen zijn we van mening dat u op de eerste plaats een droomhuis koopt en op de tweede plaats een hypotheek afsluit. Wat betreft uw hypotheek wilt u een bewuste keuze kunnen maken. Een keuze die gebaseerd is op uw wensen en situatie, en waar u een goed gevoel bij hebt. U wilt immers wonen zonder zorgen.

Wij vertalen uw situatie naar een duidelijk en begrijpelijk advies. Passend bij uw situatie. En die is strikt persoonlijk, iedereen is tenslotte anders. Op uw maat zonder kleine letters. Dat is de kracht van Zorgeloos Wonen. We vinden het belangrijk dat u goed geïnformeerd bent over onze dienstverlening. Vindt daarom hier onze Dienstenwijzer en Dienstverleningsdocumenten.

Een goed financieel advies verandert mee met de fasen die zich in uw leven voordoen. Samenwonen, kinderen, pensioen, andere baan of 'in-between jobs', arbeidsongeschiktheid, invaliditeit, iemands overlijden. Allemaal gebeurtenissen, zgn. "life events" die ook uw financiële situatie zullen beïnvloeden.

Zorgeloos Wonen
Wij kunnen niet in de toekomst kijken. Wel kunnen we de toekomst zorgelozer maken. Dat gaat als volgt. Op basis van uw droomhuis maken wij een persoonlijk financieel overzicht. Wij maken een zogenoemde 'financiële foto' van uw situatie. Welke mogelijke risico's zijn er en hoe relevant zijn die voor u? Wilt u sparen voor uw pensioen of eerder stoppen met werken? Sparen voor de studie van uw kinderen? Heeft u al kinderen of plannen daartoe? Wat als u uw baan kwijtraakt of arbeidsongeschikt raakt? En wat betekent dat voor uw financiële situatie?

Kortom, wij laten u precies zien hoe uw financiële situatie eruit ziet als een "life event" zich voordoet. En hoe u eventuele risico's afdekt zonder dat u daarvan wakker hoeft te liggen. Meer weten? Neem dan nu contact met op met een van onze adviseurs. Zij zijn u graag van dienst!